ANderS dan ANderS

Leuk, dat je een kijkje neemt op mijn website. Ben je op zoek naar een fotograaf? Dan ben je aan het juiste adres. Ik ben Ans, enthousiast fotografe. Mijn verhaal begint in Veldhoven; Daar heb ik gewerkt bij een fotozaak waar ik het erg naar mijn zin had. Toch zat er ergens de drang om voor mezelf te beginnen. Ik ben deze uitdaging aangegaan en maak nu al een aantal jaren met veel plezier foto’s op allerlei manieren.

 

Wat mij op het lijf geschreven is? Zoeken naar uitdagingen, op jacht naar topresultaat en elkaar helpen om wensen om te zetten in beeld. Er is ruimte voor gek doen, maar er is nog meer ruimte om jezelf te zijn. Dit typeert ook mijn werk en mijn naam zegt het al: ANderS dan ANderS! Ik maak foto’s van kinderen, gezinnen en huwelijken, maar ook voor websites en brochures van bedrijven ben ik in de weer.

Dit alles in een prachtige fotoreeks die nét even ANderS is.

 

Nieuwsgierig hoe? Bel, mail, of SMS me voor een afspraak. Het kan allemaal.

Voor mijn specialisatie afscheidsfotografie verwijs ik je naar mijn website www.ansketelaarsafscheidsfotografie.nl

 

Vertrouwen is geloven in wat je nog niet kunt zien!

Nieuws

01 januari 1970

Pasfoto's

Graag verzorg ik uw pasfoto's voor officiële documenten. Mocht u buiten kantoortijden langs willen komen, maak dan even een afspraak en anders bent u welkom als het "pasfoto bord" buiten staat.

01 januari 1970

Fijne Feestdagen en...

Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor een fantastisch mooi jaar met geweldige momenten die ik heb mogen vastleggen. Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2020!

Gastenboek

Reactie

close
  • (*) Het e-mailadres wordt niet op de website getoond.
  • Type hier a.u.b. de code die op het plaatje staat. Er zijn alleen kleine letters en cijfers.
  • captcha-plaatje

Geplaatst door Jeannette Oostdam op 17 oktober 2014

Via de Uitstraling kwamen we met Ans Ketelaars in contact, dit was erg ontspannend en heel fijn dat zij de foto's van ons gemaakt heeft voor het blad. Die waren voor ons erg mooi geworden en we hebben erg veel positieve reacties op gehad. Fijn om met Ans gewerkt te hebben.

Geplaatst door Wilco en Christel op 26 juli 2014

Wij zijn echt heel tevreden over de mooie foto's die je van ons hebt gemaakt! Dankjewel daarvoor! Gr. Wilco en Christel

Geplaatst door Astrid Jansen op 03 juli 2014

Wauw, wat een dag voor onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn. Mede dank zij Ans haar persoonlijkheid en geweldige foto's is dit een zeer geslaagde dag geweest. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Ans bedankt voor alles. Gr Fam. de Louwere